L'equip de govern no aconsegueix portar a aprovació la modificació exprés el poum

En el proper ple de dimarts dia 29 de novembre no hi haurà a l'ordre del dia l'aprovació inicial de l'Agroparc que l'alcaldessa pretenia aconseguir. Tot apunta que es vol realitzar un nou ple extraordinari, el 12 de desembre, amb aquesta aprovació inicial com a únic punt.

L'alcaldessa volia aprovar-ho el proper dimarts 29, tot i havent entrat les 1000 pàgines de documents a l'ajuntament el passat 15 de novembre. Els grups municipals del PSC i de la CUP van insistir que no hi havia temps per llegir i debatre dins dels propis grups en el poc temps que tenien la documentació.

Recordem que el govern municipal de Gelida és un govern en minoria (4 regidors de ERC, 1 de Primàries i 1 de Comuns) i en front de la oposició (6 regidors del PSC i 1 de la CUP).

Amb el suport de la nostra plataforma, un col·lectiu de persones han entrar a l'ajuntament una moció per ser debatuda en el ple de dimarts. La moció explica que no és un projecte qualsevol, sinó que és un projecte que modifica el model de territori, i l’estructura de Gelida tal i com l’entenem a dia d’avui i que, només la documentació, són més de 1000 pàgines repartides en una vintena de documents. Es demana obrir una franja de temps raonable per llegir, estudiar i debatre la documentació; i també que l’aprovació inicial de la modificació del POUM estigui en un ple ordinari per permetre al públic assistent expressar la seva opinió respecte del que s'hagi aprovat.

Des de StopAgroparc us animem a anar al ple del dimarts a expressar la vostra opinió, però sobretot us convoquem a reservar-vos el 12 de desembre a partir de les 20h per venir a la sala de plens de Gelida, ja que tot apunta que es voldrà aprovar aquesta modificació sense cap participació ni debat ciutadà.

L'alcaldessa de Gelida no atendrà la sol licitud d'ajornar al gener la aprovació inicial.