Accèssit dels premis Mònica Hill per "StopAgroparc"

La candidatura, presentada per Naturalistes de Gelida, utilitzarà el premi per impulsar la seva lluita pel territori i l'agricultura de proximitat.


El divendres 24 de novembre de 2023 es va celebrar l'entrega de premis Mònica Hill a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. A l'acte va ser premiada amb un Accèssit l'associació Naturalistes Gelida que presentava la candidatura de la plataforma ciutadana "StopAgroparc".


La plataforma dóna les gràcies a l'organització dels premis Mònica Hill per l'oportunitat de poder compartir l'acte de lliurament de premis amb tantes altres iniciatives socials, solidàries i mediambientals:

Per la nostra part, donarem un ús immediat al premi d'accèssit de 500 €, ja que hem d’iniciar les accions de comunicació i jurídiques per aturar el projecte de construcció del polígon logístic i industrial, que l'empresa Ametller Origen anomena Agroparc, i del qual s’ha publicat recentment al butlletí oficial l’aprovació definitiva.

Estem segurs que Mònica Hill estaria orgullosa de l'ús que donarem a aquest premi, per a la defensa del territori, del paisatge i de la natura, així com de l'economia local i les seves gents. Gràcies de tot cor, gràcies per defensar el Penedès.


La Via Blava impugnada al seu pas per Gelida