Accèssit dels premis Mònica Hill per "StopAgroparc"

25 de novembre de 2023 per
Administrator

La candidatura, presentada per Naturalistes de Gelida, utilitzarà el premi per impulsar la seva lluita pel territori i l'agricultura de proximitat.


El divendres 24 de novembre de 2023 es va celebrar l'entrega de premis Mònica Hill a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. A l'acte va ser premiada amb un Accèssit l'associació Naturalistes Gelida que presentava la candidatura de la plataforma ciutadana "StopAgroparc".


La plataforma dóna les gràcies a l'organització dels premis Mònica Hill per l'oportunitat de poder compartir l'acte de lliurament de premis amb tantes altres iniciatives socials, solidàries i mediambientals:

Per la nostra part, donarem un ús immediat al premi d'accèssit de 500 €, ja que hem d’iniciar les accions de comunicació i jurídiques per aturar el projecte de construcció del polígon logístic i industrial, que l'empresa Ametller Origen anomena Agroparc, i del qual s’ha publicat recentment al butlletí oficial l’aprovació definitiva.

Estem segurs que Mònica Hill estaria orgullosa de l'ús que donarem a aquest premi, per a la defensa del territori, del paisatge i de la natura, així com de l'economia local i les seves gents. Gràcies de tot cor, gràcies per defensar el Penedès.