Informant a la Funifira i a la caminada de Ametller Origen

Aquest cap de setmana han coincidit dos esdeveniments a Gelida: la Funifira de Gelida , i la caminada organitzada per Ametller Origen dins els actes de La Marató "directe al cor".

Naturalistes de Gelida va sol.licitar posar una parada informativa al carrer durant la Funifira, però la Junta de Govern de l'Ajuntament de Gelida ho va denegar. Sense donar ni oferir cap alternativa per posar la parada en una altra ubicació. Per evitar el silenci que es volia imposar, des de StopAgroparc es va decidir sortir al carrer per informar la gent assistent a la Fira de la greu problemàtica que suposa construir l'Agroparc d'Ametller Origen. També vam aconseguir que el conseller de Territori Juli Fernàndez ens escoltes uns minuts. Quan li vam explicar el nostre rebuig a l'Agroparc, el Conseller ens va parlar de consens i participació (sic).

Diumenge dia 13 pel matí també vam estar presents a la caminada organitzada per Ametller. Vam informar els caminaries sobre l'Agroparc que es pretén construir en els terrenys que visitaven (can Mata d'Abelló, La Talaia, ...), així com de l'impacte ecològic del projecte. Els caminaires van estar molt receptius a la informació transmesa.




Atenció al proper ple de Gelida: ha entrat la documentació per l'aprovació inicial de la Modificació del POUM en l’àmbit de l’Agroparc.