Hem anat a l'Ateneu Rosa de Foc i a la Fira de Nous Vinyataires de Catalunya

Aquest cap de setmana membres de la Plataforma hem anat a l'Ateneu Rosa de Foc de Barcelona i a la Fira de Nous Vinyataires de Catalunya que es celebra a Sant Llorenç d'Hortons.

No podem estar més contents de l'acollida que hem rebut. A l'Ateneu Rosa de Foc hem fet una exposició dels impactes que tindria l'Agroparc al Penedès. Unes 25 persones han seguit atentament els arguments que anàvem desgranant, des de l'impacte en el corredor ecològic passant per l'afectació al paisatge i la disponibilitat d'aigua fins les repercussions que tindria per l'agricultura ecològica i la pagesia arrelada al territori. Al finalitzar hem gaudit d'uns boníssims plats elaborats per l'Ateneu acompanyat per vi biodinàmic del Penedès.

No ha estat menys la nostra presencia, no anunciada, a la Fira de Nous Vinyataires de Catalunya que es celebra a Sant Llorenç d'Hortons. L'acollida que ens han fet el viticultors que hi exposaven i el públic que assistia ha estat espectacular. Alguns coneixien la nostra lluita, altres no, però la gran majoria enseguida s'abocaven a donar-nos suport. Fins hi tot ens hem trobar persones del nostre entorn, que eren partidaris de fer l'agroparc i ara dubten seriosament que sigui una cosa bona pel territori.

Un agraïment molt especial per en Rubèn Parera, organitzador de la Fira. Quan ha vist la nostra presencia, no anunciada. a l'exterior de la Fira s'ha molestat i ens dit: com podeu estar aquí fora, si ho arribo a saber abans us faig un lloc a dins de la fira. 

Per acabar, dir que avui hem rebut l'adhesió de Tanquem Can Mata. Tot el nostre suport. Endavant amb la lluita!


 



El futur que volem