Reportatges de TV3 i Penedès TV

25 de septiembre de 2024 by
Administrator

TV3 ha fet dos reportatges sobre la problemàtica de l'Agroparc i TV Penedès un.


La nostre opinió és que, si no teniu massa temps, aneu directament al reportatge de TV Penedès.


Si voleu veure un de TV3, us podeu saltar tranquil·lament el reportatge de Tot es Mou i mirar el emès el gener de 2023, estava molt millor, però el van despenjat de la web uns mesos desprès (per què? potser perquè es va filmar l'Àliga cuabarrada volant damunt dels terrenys afectats? ...).



Reportatge d'Oriol Llach publicat a TV3 el gener de 2023. "Agroparc, el projecte d'agricultura i turisme del Grup Ametller que divideix l'Alt Penedès".





Reportatge de Miquel Cuenca a TV Penedès, emès el 7 d'agost de 2024. "El futur de l’àliga cuabarrada i l’accés a l’Agroparc centren el debat sobre el futur projecte".

Van participar membres de StopAgroparc, Naturalistes de Gelida, Bosc Verd i Unió de Pagesos. L'Ajuntament de Gelida i Ametller Origen no van voler fer declaracions.





Reportatge de Pep Nogueroles emès en el programa Tot es Mou de TV3, emès el 9 de setembre de 2024.


El reportatge es va filmar el maig i durada poc més de 2 minuts.


Un dels dos tertulians de Tot es Mou defensa el projecte Ametller Origen amb els arguments de que nosaltres (Stopagroparc) som els del "no a tot", que hi ha gran consens polític, què és un projecte què té molts premis, etc. L'altre tertulià posa l'accent en l'extracció de recursos naturals per benefici privat, i deriva la conversa cap a les energies renovables. La tercera tertuliana no va dir res. No es menciona l'àliga cuabarrada, els connectors, l'aigua, etc.