Què ens trobarem si això no s'atura?

Territori afectat per l'Agroparc

El projecte agroparc s'esten des de Gelida fins a Sant Llorenç, i consta de tres àmbits: Can Juncoses-L'Atalaia, Can Mata i Can Font de l'Alzinar.


Si feu clic sobre el mapa s'obrirà a la aplicació Instamaps. Podreu canviar les capes de fons i navegar. Si utilitzeu un dispositiu amb GPS us indicarà a on esteu situats.

Can Juncoses, L'Atalaia, Can Mata i Can Font de l'Alzinar.

Can Juncoses


Per més informació sobre Can Juncoses ->

L'AtalaiaCan MataCan Font de l'AlzinarEn aquesta vídeo podreu veure com quedaria el territori amb la implementació de l'Agroparc Penedès.

Veureu a on estaran situats els camps fotovoltaics, els hivernacles altament tecnificats, les granges de bestiar, els edificis de producció d'aliments, de logística i de serveis, l'edifici seu 'Ametller, el museu/centre de recerca, els aparcaments, l'hotel i la casa de colònies; les bases d'aigua, les noves rotondes, els vials interns i el camins que s'habiliten per les visites al parc temàtic.

En menys de 9 minuts sabreu tot el que per ara sabem d'aquest projecte.

La informació està extreta d'un dels documents presentats per l'Ajuntament de Gelida, promotora del projecte, a la OTAA (Oficina Tècnica de Avaluació Ambiental): planell de ubicació de instal·lacions (78Mb).

La base del vídeo és aquest instamaps , que podeu obrir per navegar pel territori i observar per vosaltres mateixos el que ens trobarem si això no s'atura.