Hem publicat els les Projectes d'Urbanització, Obres Extrasectorials i el Conveni Urbanístic

August 8, 2024 by
Administrator

A l'aparat "Documentació Administrativa" de la web hem publicat els documents aprovats a finals de juliol per l'Ajuntament de Gelida.

Ara s'obre un termini per presentar al·legacions als dos projectes aprovats (el d’Urbanització i el d'Obres Extra Sectorials) i al Conveni Urbanístic. Des de StopAgroparc hem demanat que s'amplii un mes addicional el termini per presentar al·legacions.

Durant el ple el regidor Quim Navales ja va denunciar algunes les irregularitats que s'estaven produint durant el proces d'aprovació. Ho expliquem en l'article "Un Ple ple d'irregularitats". 

Projecte d'Urbanització 

Inclou: Traçat via, Ferms i paviments, Drenatges, Moviment de terres, Xarxa de reg i abastament d’aigua pel reg, Enllumenat, Serveis afectats i nous subministraments, etc.


Projecte d'Obres Extrasectorials Inclou: la connexió peatonal i ciclable entre el nou sector industrial de Can Joncoses, el nucli urbà de Gelida i l’estació de ferrocarril, així com les connexions amb les xarxes de serveis municipals i de companyia del municipi.


Conveni Urbanístic entre l'Ajuntament de Gelida i Ametller Origen, inclou: Transcurs per vial públic d'escomeses de sanejament privat, canalització de l'aigua de la depuradora de Gelida fins la zona industrial, modificació de les mesures compensatòries per l'àliga cuabarrada, servitud de línies de mitjana tensió de instal·lacions fotovoltaiques privades, que discorreran de manera subterrània a través de vials públics fins la fàbrica, etc.